Pensioen in zicht

Begeleiding houd wat mij betreft niet op bij het einde van het ‘werkzame leven’. Ik vind het ook belangrijk om te kijken naar de transformatie van dat werkzame leven naar een leven zonder betaald werk. De psychologische voorbereiding op pensioen kan in sommige gevallen best ingewikkeld zijn.

Nathalia Bariani

Coaching op weg naar pensioen

  • ‘Wat gaat er allemaal veranderen?’
  • ‘Mijn werk was een groot deel van mijn identiteit, wat nu?’
  • ‘Hoe vul ik mijn dagen?’
  • ‘Hoe ga ik om met deze verandering?’
  • ‘Wat voor invloed heeft het pensioen op mijn relatie?’
  • ‘Hoe kan ik zorgen dat ik gezond ouder word?’

Dit zijn enkele aspecten die van belang zijn op weg naar deze nieuwe levensfase.

Heeft u zorgen over uw aankomende pensioen, dan wil ik u hier graag bij ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op, om samen door te spreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Ik ben gecertificeerd pensioen coach. Voor meer informatie klik hier.